High Tea

De high tea: hij komt uit Groot-Brittannië, maar is daar eigenlijk heel wat anders dan wat wij denken. Een avondmaaltijd met gerechten als witte bonen in tomatensaus, worstjes, kaas, eieren en chips. Zijn wij even blij dat wij dat in Nederland helemaal verkeerd begrepen hebben! Bij ons is een high tea een luxe theeritueel. Gezellig samenzijn, ongedwongen keuvelen en genieten van allerlei lekkere hapjes. Warm en koud, hartig en zoet.

Villa Pastorie heeft haar eigen vertaling gemaakt van de Nederlandse high-tea. We serveren een heerlijke “eigen” High Tea  op basis van lekkere hapjes uit de streek en met een Belgisch knipoog.
Onze High-tea kost € 23,50 per persoon. We beginnen dan met een kopje soep uit ons bloemetjes servies, dat is de vegetarische weeksoep meestal op basis van groenten van de stadstuinderij. Daarna serveren wij een heerlijk wisselend hartig  seizoensgerecht. Dan komen schalen met een assortiment van verschillende soorten broodjes met salades en het lekkerste “vers”  beleg van de boerderijen uit de buurt. We eindigen de high-tea met etagères van zoetigheden, afhankelijk van de inspiratie van onze keuken en met een Belgische knipoog.


Tijdens de 2 uur durende high-tea is er uiteraard onbeperkt thee drinken uit een ruim assortiment van thee smaken.
We kunnen ook feestelijk beginnen met een prosecco dan komt er een toeslag van € 4,50 per persoon. Uiteraard kunnen we ook inspelen op specifieke wensen van onze gasten. Dat doen we dan graag in overleg met onze gasten.

Bij Villa Pastorie kun je je gedurende twee uur heerlijk laten verwennen. Je kunt hiervoor reserveren vanaf 2 personen. Ook grote groepen kunnen voor een high tea terecht aan de lange tafel in de eetkamer.

Neem voor meer informatie en mogelijkheden neem even contact met ons op. En weet: alles is mogelijk! Aarzel dus niet om ons je wensen kenbaar te maken.