Menukaart

Bij Villa Pastorie besteden we veel aandacht aan producten uit de buurt. We werken met boerderijen die hun vak met passie uitoefenen en enkel gaan voor kwaliteit. Villa Pastorie deelt diezelfde passie en we bereiden daarom in onze keuken dagverse en seizoensgebonden producten. Het kan dus gebeuren dat deze soms lekker op zijn!

HET IS FEEST BIJ VILLA PASTORIE! We worden helemaal blij van onze nieuwe kaart! Het zijn de TRY-OUT weken van de nieuwe lunch – en dinerkaart! Ontdek, ervaar, proef en beleef de nieuwe gerechten bedacht door onze koks Hans en Guido. Tijdens de try-out weken bepalen jullie hoe onze kaart er definitief gaat uitzien. Jullie mening telt!

Buitenkaart

We koken weer heerlijk vanuit onze buitenkeuken! De koks maken, terwijl je toekijkt vanaf het terras, de heerlijkste zomergerechten voor je klaar. De producten uit de nabije omgeving, zoals je van ons gewend bent, en de zomerse smaken die van de Ofyr en de barbecue komen. Het is vakantie, laten we de tijd nemen om te genieten van elkaar, de omgeving en een bord vol lekkers!