Onze keuken

Lekker eten vinden we belangrijk. Maar gerechten smaken nóg beter als ze gemaakt zijn van de juiste producten. En met ‘juist’ bedoelen we: altijd vers en als het even kan biologisch. Niet voor niets hebben we verschillende lokale boerderijen geadopteerd. En werken we met de beste streekproducten van deze boerderijen.

Voorbeelden? Vlees van de Belgische wit-blauwstieren van boerderij De Walhoeve  uit Goirle. Bijzonder scharrel- en weidevlees van boerderij Den Elshorst uit Diessen. En pure kaas zonder geur-, kleur- of smaakstoffen van kaasboerderij De Ruurhoeve uit Hoogeloon. Stuk voor stuk met zorg en liefde geselecteerd – én bereid natuurlijk.

Kok Hans weet de streekproducten om te toveren tot schitterende gerechten. Tot bijzondere moestuinsoepjes, verrassend belegde boterhammen en het lekkerste stoofvlees van Tilburg. En tot nog veel meer natuurlijk. Nieuwsgierig? Kom langs, we verheugen ons erop je onze menukaart te laten zien!