Reserveren

De nieuwe situatie vereist echter flink wat aanpassingen en herziende procedures. We hebben veranderingen aangebracht in de inrichting van het restaurant en onze terrassen, en hebben aanpassingen gedaan om de hygiëne en veiligheid van onze gasten en ons personeel te kunnen waarborgen.

We volgen de richtlijnen vanuit het nieuwe horecaprotocol welke is goedgekeurd door het RIVM.

Dit heeft tot gevolg dat we de capaciteit van ons terras en restaurant hebben moeten aanpassen.

Wat voorop blijft staan bij Villa Pastorie is dat we de gezellige sfeer, zoals jullie deze gewend zijn, willen bewaken. Daarom gaan we er alles aan doen om jullie een geweldige 1,5 meter beleving te geven!

Vanwege de beperkte capaciteit en om iedereen een plekje aan te kunnen bieden werken we voor de lunch en diner in het weekend, met shifts en is reservering aanbevolen. Spontane bezoekers zijn uiteraard altijd welkom, bij ontvangst heeft er een “triage” plaats dan worden er enkele gezondheidsvragen gesteld alvorens plaats te nemen aan een tafel. Elke vaste reservering zullen we bevestigen.

We nemen enkel reserveringen voor binnen, of bij mooi weer buiten in de tuin aan. Elke reservering is gegarandeerd van een tafel voor binnen en bij mooi weer voor buiten, of andersom. Op de dag zelf reserveren kan enkel telefonisch.

Voor ons terras aan het water nemen we geen reserveringen aan. Bij spontane bezoeken melden de gasten zich bij onze incheckbalie waar we aantal verplichte vragen zullen stellen over jullie gezondheid alvorens plaats te nemen aan het water.

We zijn vooral heel erg blij dat we weer aan de bak mogen en jullie van harte mogen verwelkomen.

Let op: indien je wil reserveren op dezelfde dag, dan graag telefonisch reserveren: 013 211 90 40.