Over ons

Even voorstellen: Wij zijn Jaap en Thomas. Sinds 1 maart 2022 zijn wij de nieuwe eigenaren van Villa Pastorie. Na 8 mooie jaren heeft Michel Deneef ons de kans gegeven om verder te bouwen op de prachtige zaak die hij heeft opgebouwd. Toen Villa Pastorie op ons pad kwam aarzelden wij geen moment. Het pand, het leuke team, het heerlijke terras aan de Pius haven en de prachtige binnentuin, dit is de echte parel van Tilburg en een geweldig project. Wij hebben heel erg veel zin in dit mooie avontuur en kijken er ontzettend naar uit om jullie allemaal te ontvangen!

 

Waar we gelukkig van worden?

Mensen verrassen en verwennen. Mensen het gevoel geven welkom te zijn. De ene keer organiseren we een chique diner, een andere keer een winterse barbecue in de sneeuw. Maar we amuseren ons minstens zo goed tijdens een spontane borrel of een ongepland etentje.

Onze langgekoesterde droom: een eigen bed & breakfast. Maar waar, en hoe? De antwoorden komen vanzelf als we in 2012 per toeval tegen een oude pastorie aanlopen. ‘Te koop’ verandert al snel in ‘Verkocht’: hij is van ons!

Nieuws

Bij ons werken?

We hebben een jong, gedreven en enthousiaste Villa Pastorie team. Omdat we altijd streven naar optimale gastheerschap met aandacht voor persoonlijk contact met onze gasten zijn wij op zoek naar de juiste mensen die in ons team passen.