Rustig varen

ER EVEN LEKKER UIT MET “UNE BELLE HISTOIRE”

De deur achter je dichttrekken en in een bootje stappen: bij Villa Pastorie is dat slechts een kwestie van de straat oversteken. Prachtig gelegen in de Piushaven is varen onlosmakelijk verbonden met een verblijf in de villa. In onze sloep ‘Une Belle Histoire’ geniet je van de prachtige natuur die Tilburg rijk is. Verrast door schilderachtige landschappen en verblijd door een overweldigende rust.

Wil je varen combineren met een heerlijke koffie met gebak of wil je aansluitend aan een boottochtje lekker een hapje komen eten, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Une Belle Histoire” is een prachtige luxe sloep welke wij enkel verhuren  met een schipperkapitein. De sloep biedt naast de schipper plaats aan maximaal 8 personen.

Jullie zitten lekker comfortabel in de sloep terwijl wij, indien gewenst, iets vertellen over de Piushaven en de nieuwe ontwikkelingen in het gebied. Geniet anderhalf uur lang van een bijzondere vaartocht inclusief schipper, een fles wijn, een schaaltje olijven en nootjes.

Naast het standaard pakket bieden wij ook de mogelijkheid om te lunchen of te borrelen op onze sloep. Wij hebben heerlijke lunch- en borrelplanken samengesteld die vanaf 2 personen te bestellen zijn.

-Prijs vanaf €150,00 op basis van 4 personen
-Boven de 4 personen; extra persoon +€15,00
-Een extra fles huiswijn rood, wit of rosé €20,00
-Borrelplank voor 2 personen €20,00; boven 2 personen €10,00 extra p.p.
-Lunchplank voor 2 personen €30,00; boven 2 personen €15,00 extra p.p.

Wij denken natuurlijk ook graag mee als er speciale wensen zijn.

We hebben nog meer mogelijkheden klik hier voor meer vaararrangementen.