Rustig varen

De deur achter je dichttrekken en in een bootje stappen: bij Villa Pastorie is dat slechts een kwestie van de straat oversteken. Prachtig gelegen in de Piushaven is varen onlosmakelijk verbonden met een verblijf in de villa. In onze sloep ‘Une Belle Histoire’ geniet je van de prachtige natuur die Tilburg rijk is. Verrast door schilderachtige landschappen en verblijd door een overweldigende rust.

Wil je varen combineren met een heerlijke koffie met gebak of wil je aansluitend aan een boottochtje lekker een hapje komen eten, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Villa Pastorie is trotse eigenaar van een mooie sloep waarmee gasten de prachtige Piushaven en veelzijdige omgeving kunnen verkennen.

‘Une Belle Histoire” is een prachtige luxe sloep welke wij enkel verhuren  met een schipperkapitein. De sloep biedt naast de schipper plaats aan maximaal 8 personen. Jullie zitten lekker comfortabel in de sloep terwijl wij, indien gewenst, iets vertellen over de Piushaven en de nieuwe ontwikkelingen in het gebied. Voor € 110,00 geniet je anderhalf uur lang van een bijzondere vaartocht, inclusief een fles wijn, schaaltjes met gedroogde tomaatjes, olijfjes en nootjes aan boord.

We hebben nog meer mogelijkheden klik hier voor meer vaararrangementen.

Grote gezelschappen kunnen voor een vaartocht informeren bij Tilburg te Water.

Daarnaast beschikt De Kuierlat over een aantal fluisterboten en kano’s en kunt u bij Aquafun4you terecht voor waterfietsen en kleine motorbootjes