Tilburg Vakantiestad

Op naar een onvergetelijke zomer!

Laten we heel Nederland de groeten uit Tilburg sturen.

Het borrelt en bruist in Tilburg. Ondernemers komen met leuke initiatieven en stad breed ontstaan de mooiste samenwerkingen. Dit belooft een mooie zomer te worden… Tilburg Vakantiestad! Op naar een onvergetelijke zomer, doe je mee?

Tilburg Tours geeft je alvast een mooi overzicht van wat Tilburg te bieden heeft.

Je kunt de groeten uit Tilburg krijgen! Vanaf nu is dat wat je op je ansichtkaart met bijpassende Tilburgse postzegel kunt schrijven naar iedereen die het weten moet. Tilburg Vakantiestad belooft een spektakel te worden waar je de stadsgrenzen niet meer voor over hoeft. Hier gebeurt het, hier werken ondernemers samen om jouw vakantie zo prettig én veilig mogelijk te houden. Saint-Tropez? Piushaven! Mallorca? Het Tilburgse Stadsstrand! En ook voor je internationale sterrenmaaltijd blijf je hier. ‘Je moeder in Friesland. Je vriend in Amsterdam.. iedereen zal weten dat het bruist in Tilburg!’, aldus Nicole van Beers, bedenker van de Tilburgse postzegel.


Villa Pastorie wordt “Tilburg-Bad” deze zomer!

Tijdens de zomermaanden wordt Villa Pastorie omgedoopt tot Tilburg-Bad. Vakantie gevoel in eigen land en vooral in eigen stad. Je hoeft niets te missen van je ultiem vakantiegevoel. Samen met de ondernemers uit de stad gaan we voor het ultieme vakantie gevoel in Tilburg vakantiestad, en dat gevoel begint bij Villa Pastorie aan de Piushaven in “Tilburg-Bad”. Voetjes in het zand, varen, dolfijnen spotten, jeu de boules, museum bezoeken, ontbijten aan het water. Dineren in de mediterraanse tuin, een theater optreden in de buitenlucht, drankje op een rooftopbar, dwalen in het dwaalgebied, boekje lezen in onze tuin of bij de Lochal, chillen in het spoorpark…. Hoeveel dagen heb je gepland in Tilburg?


Je nieuwe vakantiebestemming voor 2020: Tilburg

Hier kun je hele dagen relaxen en eindeloos ontdekken. Verken de binnenstad voor zomerse pleinen en lokale winkeltjes. Óf trek erop uit, op zoek naar plekken waar je tot rust komt zoals Tilburg Bad van Michel Deneef of bekijk een film in de silent cinema buitenbioscoop. Tilburg gaat je verrassen, de stad barst van de ideeën en wij houden je daarvan graag op de hoogte! Houd daarom deze pagina Tilburg Vakantiestad in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen.

Omdat Tilburg zo booming is heeft Tilburg Tours zestien arrangementen uitgewerkt in de verschillende sfeergebieden. Laat je verrassen door hun aanbod.